Massages EN MEER

Een afspraak begint met een inleidend gesprek. Na de massage, is er tijd en aandacht om de ervaringen van tijdens de massage te laten zakken en na te praten. Vaak valt het dan nog net iets meer op z’n plek.

MassagesIk combineer klassieke en energetische massage, voetreflexmassage en holistic pulsing met elkaar.

Voor Alting Uitvaarten verzorg ik massages in het kader van de nazorg voor nabestaanden na het verlies van een dierbare.

Bij pijn en verdriet kun je het contact met je lichaam kwijtraken. Dan zit je niet goed in je vel, sta je wankel in het leven. Massage kan ondersteunend zijn om weer vertrouwen in je lichaam te voelen, voeten aan de grond te krijgen, dieper te kunnen ademen, meer helderheid in je hoofd te ervaren.

Ook ben ik werkzaam als assistent bij Alting Uitvaarten. Deze uitvaartorganisatie begeleidt mensen op een bijzondere manier. De liefde voor het werk is duidelijk voelbaar.

Munay-Ki: een sjamanistische helingwijze met de kracht van onvoorwaardelijke liefde die zorgt voor een versneld transformatieproces en een hoger bewustzijn. Munay-ki zegt: Wees wie je in wezen bent. Het is afkomstig van oude Wijzen van de Inca indianen, de Q'eros. Het doel is mensen liefdevol en bewust maken voor zichzelf en hun omgeving. Munay-Ki wordt doorgegeven door middel van inwijdingen.

Deze sjamanistische helingwijze met de kracht van onvoorwaardelijke liefde zorgt voor een versneld transformatieproces en een hoger bewustzijn. Munay-Ki zegt: Wees wie je in wezen bent.

Informatie: Munay-Ki Utrecht

Contact: e-mail of bel 06-12522595.

 

Reacties na een afspraak bij Tafel van 10:

"Voor mij is de fysieke ingang de beste, zelfs de enige uitgang uit mijn hoofd. Martine schept een veilige ruimte waarin ze je zonder oordeel leert ervaren wat er is. Niet de pijn of de emotie onderdrukken, maar bewust kiezen hoe je ermee bent, dat je er volledig bij blijft. Daarmee heeft Martine me enorm geholpen. Op een zachte manier wordt er een deurtje open gezet naar verdere bewustwording. Op de massagetafel en in de gesprekken komen inzichten als vanzelf naar boven."

"Eindelijk is er zorg! Ik was door de massage even helemaal vergeten dat ik me zo gebroken voelde. Het voelt nu weer symmetrisch, rond en heel."

”Ik voelde me tijdens de massage als een bloem die open ging. Wat is deze manier van masseren diep en intens, heerlijk en fijn!"

”Na afloop van de massage dacht ik: Ik ben er weer!”